Dubbelen

Beste leden,

Vandaag hebben wij van de gemeente het verlossende bericht ontvangen dat dubbelspel voor volwassenen weer mogelijk is, evenals tossen, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt. Hiermee volgt de gemeente de door de KNLTB geadviseerde versoepelingen.

Het clubhuis en terras moeten, conform de overheidsmaatregelen voor sportkantines, nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Als bestuur doen we een klemmend beroep op het nemen van eigen verantwoordelijkheid bij het handhaven van de 1,5 meter richtlijn.

Bij het tossen geldt dat bij het wisselen (de bel) ook 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Zorg dat één persoon de toss regelt en de indeling omroept. Ten overvloede: clubhuis en terras zijn nog dicht. Dus het is nu helaas nog niet mogelijk om na te zitten.