Verenigingsdag; een gezellige middag in bizarre tijden

Na een paar vergaderrondes waar de voors- en tegens tegen elkaar werden afgewogen werd het startsein gegeven om een leuke tennismiddag te organiseren voor leden en hun invitees. Zaterdag 22 augustus was het dan zover.

En bij aankomst bruiste het al van de gezelligheid. Een mengelmoes van jeugdleden, ouders en grootouders hadden al bezit genomen van het tennispark. De jeugd werkte nog net haar laatste wedstrijdjes af in haar generatietoernooi. Daarna sloten wij aan.

 (Mix) dubbels afgewisseld met een clinic verzorgt door Ruud Koning zelf, maakten dat er weer enthousiast op ons park werd getennist. Na lange tijd eindelijk weer even onder elkaar. Oude bekenden raakten weer met elkaar in gesprek. En nieuwe (toekomstige) leden proefden wellicht voor het eerst de sfeer die ons allen zo bekend is en kenmerkend is voor ons clubje.

Kortom we kijken als organisatie terug op een zeer geslaagde middag.

Gezien het enthousiasme, gaan we kijken of we hier een mogelijk vervolg aan kunnen geven.