Nieuwe KNLTB Club App
Vanaf 1 februari zijn we overgestapt naar een nieuw ledenadministratie systeem. Dit vervangt het oude afhangbord en bardienstplanner. Dit alles is ook nieuw voor ons en heeft nog enkele kleine kinderziekten die we, in samenwerking met de KNLTB, zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. 

tcw clubapp  app store android  app store ios 

   

 

Dinsdag 20 februari heeft u een mail ontvangen over de inning van de contributie voor 2018. In voorgaande jaren werd dit automatisch geïncasseerd door de penningmeester en dat zal ook niet veranderen. Wel moet u als lid hiervoor opnieuw toestemming geven en dat is gevraagd in de mail van vandaag. Je kunt aangeven of je eenmalig of in termijnen wilt betalen.
Mocht je vragen hebben, de penningmeester Berdi beantwoordt deze graag via penningmeester@tcwesterbork.nl

Tevens krijgt u dinsdag 20 februari een mail voor de bardienstplanning. Hiervoor moet eenmalig een wachtwoord worden aangemaakt om de nieuwe bardienstplanner te gebruiken.
Het inplannen van bardiensten doe je via http://mijn.knltb.club of via de speciale KNLTB App op je mobiele telefoon. Details staan in de mail.
Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Greet Elting via bardienstplanner@tcwesterbork.nl 

De KNLTB app op je telefoon heeft veel meer mogelijkheden. Je kunt er je wedstrijduitslagen vinden, meer informatie over de club en zijn activiteiten en nog veel meer. Wij, als TCW, zullen hier actief gebruik van gaan maken. Download deze via https://app.knltb.club/apps/KNLTB