50+ , seniorplustoernooien

Senior Plus

Wat is Senior Plus?

De term Senior Plus wordt gebruikt als aanduiding voor lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers, bijvoorbeeld een Senior Plus Event, die niet meetelt voor de speelsterktebepaling.

Senior Plus Event: recept voor gezelligheid

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Event!

Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten.

Activiteiten voor 50-plussers

Voor 50+-ers die willen deelnemen aan recreatieve activiteiten (die niet meetellen voor de speelsterktebepaling) worden op districtsniveau senior plus activiteiten georganiseerd. Hieronder vind je de kalenders voor de Senior Plus Events per district voor 2015. In deze documenten vind je de data van de events, de contactpersoon en informatie over de inschrijvingsprocedure.

Groningen – Drenthe 2021 kalender

senior-plus-toernooien-2021-groningen-en-drenthe

Voor een overzicht van alle toernooien, volg deze link