Whazzup Raymond Meijer

Whazzup – Raymond Meijer

Mijn naam = Raymond Meijer

Geboorte datum = 06/08/1993

Woonplaats = Noordscheschut

Lid van TCW sinds = 2009

Favoriete tennisspeler = Roger Federer

Favoriete tennisspeelster = Victoria Azarenka

Mijn favoriete hobby’s zijn = Tennis

Mijn huisdieren zijn = 3 honden en 1 kat

Mijn lievelingseten is = Lasagne

Mijn lievelingskleur is = Blauw

 Whazzup Raymond Meijer 

 

Mijn grootste blunder ooit is = Mijn grootste blooper ooit op de tennisbaan gebeurde tijdens een wedstrijd. Toen ik begon aan de wedstrijd was het nog niet erg warm. Hierdoor had ik er geen rekening mee gehouden dat het later op de dag wel warm kon gaan worden. In het begin van de 2e set werd het warmer en kwam de zon er door. Ik begon het warm te krijgen en ik dacht de broek kan nu wel uit. Helaas was ik op dat moment even vergeten dat ik mijn korte broek nog niet had aan gedaan.